A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

A nevem Hégely Sándor, 47 éves, családbanélő, szabadgondolkodó, egészségügyis. És kávéfüggő. Csakúgy, mint most Te, én is az interneten találkoztam a DXN ganodermás kávéval, egy hirdetésben. MLM rendszer, instant kávé  ? Hm. Elsőre nem az üzleti álmok netovábbja, nem igaz  ? Azért továbbolvastam a tudnivalókat a DXN kávékról és a rendszerről. Nyomulni, embereket győzködni a vásárlásról nem kell  ... Ez már jobban tetszik. Hadd kóstoljam meg előbb, milyen kávéról van szó ! Rendeltem többfélét, kipróbáltam. Aztán kikötöttem egynél. Kitalálod melyiknél ? A Blog-ban találsz hozzá egy kis segítséget. Jóízű, frissé tesz, gyorsan elkészíthető,  megfizethető  árú, instant kávé. Erre van szükségem. S az előnyös élettani hatású alkotórészeire !

 

Hobbim ugyanis a futás, a természetben, hegyek-völgyek között, erdőben szaladgálás. Nem futás közben - de a futás miatt -, beszereztem egy  Achilles-ín sérülést. Az ajánlások szerinti többhetes pihentetés, nyújtás sikert hozott ugyan, de csak átmenetileg. Az erős igénybevétel hatására a fájdalom visszatért és szó szerint a sarkamban lihegett,    minden futás után. Még hosszabb időre, több hónapra leálltam ezzel a sporttal, csak nemrég kezdtem újra. Ezúttal már a Ganoderma gomba segítségével. Csinálok egy egyéves kúrát, amely most kezdődött 2016 novemberében. Erről a Blog-ban lesz mindig aktuális olvasnivaló. Természetesen nem csak a gombának egyedül kell helyrehoznia a sérülést, betartok minden sportgyógyászati szabályt. De ha a futásról van szó,  mindent ! Mivel a pecsétviaszgomba jól hat a szövetek regenerációjára, nálam szívesen látott étrendkiegészítő. S hogy mik a főbb hatásai ? A századfordulón nagyon sok tanulmány napvilágot látott, amelyek a legkülönfélébb betegségekben hatásosnak találták, illetve tisztázták hatóanyagainak kémiai összetételét. Ezekre itt külön nem térek ki, de alább látható néhány link, ami meggyőzőnek látszik. Kíváncsian várom, hogy nálam milyen változásokat hoz.

 

https://examine.com/supplements/Ganoderma+lucidum/

 

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12916709

 

http://med-kave.hu/ganoderma

 

Nem elhanyagolható érv a DXN ganodermás termékek mellett az üzleti modell. Melynek következtében, a saját fogyasztásod, illetve azoknak az embereknek a fogyasztása, akik tőled hallottak a DXN-ről, a termékeket eleinte egyre olcsóbbá teszi a számodra, idővel pedig ingyenfogyasztás mellett átcsap mellékkeresetbe. Ha kitartóan csinálod. Mit is ? Ha kitartóan nem hallgatod el, milyen kávét iszol, ha megkérdezik tőled. Részletek az Üzleti lehetőség címkére kattintva   ...

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on